0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Wallbox-ul Loxone - Soluția inteligentă și eficientă pentru incărcarea vehiculelor electrice

august 1, 2023

În era automobilelor electrice în plină ascensiune, compania Loxone a lansat noul lor produs revoluționar - Wallbox-ul Loxone. Într-o piață aglomerată cu sute de producători de stații de încărcare, Loxone se remarcă prin caracteristicile unice și inegalabile ale dispozitivului lor. Astăzi, vom explora detaliile care fac din Wallbox-ul Loxone o alegere inteligentă pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Integrare în Gestionarea Energetică

Wallbox-ul Loxone se integrează perfect în gestionarea energetică a clădirii dvs. Prin tehnologia Plug and Play, puteți regla puterea de încărcare a wallbox-ului într-o gamă variată, de la 1,38 până la 11 kilowați. Cu alimentare trifazată și producție de energie fotovoltaică, Wallbox-ul Loxone devine o soluție economică, ajutându-vă să economisiți semnificativ la facturile de energie. Sistemul fotovoltaic poate produce până la 10 kilowați, iar scopul Loxone este de a vă permite să încărcați vehiculul la 100% folosind energia solară. În cazul în care producția de energie fotovoltaică este insuficientă, modurile de încărcare pot fi ușor reglate, evitând astfel atingerea valorilor maxime de putere.

Conexiune Stabilă și Flexibilitate Modulară

Wallbox-ul Loxone este disponibil în două variante - cu fir (TREE) și în varianta wireless (AIR). Indiferent de alegerea făcută, Wallbox-ul oferă o conexiune perfect stabilă, independentă de comunicarea prin rețea. Cu un cablu de încărcare de 5 metri, compatibil cu toate vehiculele cu prize de încărcare de tip 2, Wallbox-ul Loxone este ușor de utilizat și se adaptează la nevoile diverse ale proprietarilor de mașini electrice.

Un alt avantaj al Wallbox-ului Loxone este capacitatea sa de personalizare. Dispozitivul este echipat cu un capac detașabil, permițând integrarea facilă a echipamentelor din familia "Touch", precum NFC Code Touch, Touch Pure Flex sau Touch Pure. Flexibilitatea modulară oferită de Wallbox-ul Loxone vă permite să ajustați modurile de încărcare după preferință și să limitați accesul doar utilizatorilor autorizați.

În versiunea TREE, alimentarea se face de la wallbox către echipamentul Touch ales, în timp ce în varianta AIR, alimentarea de 24 volți continuu poate veni direct de la wallbox. Datorită acestei flexibilități modulare, beneficiați de un nivel ridicat de flexibilitate. De exemplu, cu un NFC Code Touch, puteți permite doar utilizatorilor autorizați să își încarce vehiculele, sau cu o versiune a Touch Pure Flex puteți ajusta modurile de încărcare după preferința dvs.

Certificare IP44 și Integrare în Proiecte Inteligente

Wallbox-ul Loxone este certificat IP44, ceea ce îl face potrivit pentru instalare în diverse locații, de la garaje și fațade de case până la parcări publice.

Cu interfață Modbus, puteți instala orice contor Modbus la alegere, iar sistemul modular facilitează eliminarea Wallbox-ului în procesul de certificare, dacă este necesar.

Noul Wallbox Loxone aduce o soluție inteligentă și eficientă pentru încărcarea vehiculelor electrice. Cu integrare perfectă în proiectele inteligente, gestionare avansată a energiei și posibilitatea de a utiliza energia solară pentru încărcare, Wallbox-ul Loxone se poziționează ca o alegere excelentă pentru proprietarii de mașini electrice. Cu o interfață prietenoasă și opțiuni de personalizare, Wallbox-ul Loxone face parte din ecosistemul complet de soluții Loxone pentru un stil de viață modern, sustenabil și orientat spre viitor. Încărcați-vă vehiculul electric cu inteligență și confort alături de Wallbox-ul Loxone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu