0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

AVEȚI UN PROIECT PE CARE DORIȚI SĂ ÎL AUTOMATIZAȚI?

SMART HOME SYSTEMS VĂ POATE AJUTA!

CINE SUNTEM

Smart Home Systems
Suntem o companie specializată în oferirea de servicii de automatizare pentru cladiri inteligente, iar misiunea noastră este să ajutăm clienții noștri să își optimizeze consumul de energie, să își îmbunătățească eficiența și să își simplifice viața prin intermediul tehnologiei.

Avem o echipă tânără și dinamică, cu o vastă experiență în domeniul automatizării și al construcțiilor, și suntem dedicați în a oferi cele mai bune soluții pentru fiecare proiect în parte. Avem o abordare personalizată și încurajăm comunicarea deschisă cu clienții noștri, pentru a înțelege nevoile și așteptările lor.

Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv proiectare, instalare și mentenanță a sistemelor de automatizare pentru diverse tipuri de clădiri inteligente, cum ar fi birouri, hoteluri, clădiri rezidențiale și comerciale. De asemenea, oferim soluții de securitate, monitorizare și managementul energiei pentru a maximiza eficiența și economia de energie.

CE CUPRINDE UN PROIECT SMART HOME?

Oxygen Icon Box

Consultanță pe tot parcursul proiectului

Oxygen Icon Box

Proiectare instalații electrice și instalații de curenți slabi

Oxygen Icon Box

Proiectare și execuție tablouri electrice de automatizare

Oxygen Icon Box

Implementarea sistemului de automatizare

Oxygen Icon Box

Documentație și training

Oxygen Icon Box

Mentenanță

CERTIFICARI

Detinem certificarea KNX Advanced pentru proiectarea si implementarea sistmelor de automatizare bazate pe standardul KNX.

Detinem certificarea Loxone Gold Partner pentru proiectarea si implementarea sistemului Loxone. Suntem intre primele 5 firme din Romania la acest nivel de certificare
Partner certificat KNXPartener Certificat LOXONE
Smart Home Systems oferă soluții de specialitate în domeniul caselor inteligente și a controlului clădirilor. Integrăm sisteme bazate pe standardele KNX si LOXONE în clădiri rezidențiale, clădiri de birouri, scoli, oriunde putem aduce un plus confortului și eficienței energetice.

Parteneri

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu