0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

DESPRE NOI

CINE SUNTEM

Smart Home Systems
Suntem o companie specializată în oferirea de servicii de automatizare pentru cladiri inteligente, iar misiunea noastră este să ajutăm clienții noștri să își optimizeze consumul de energie, să își îmbunătățească eficiența și să își simplifice viața prin intermediul tehnologiei.

Avem o echipă tânără și dinamică, cu o vastă experiență în domeniul automatizării și al construcțiilor, și suntem dedicați în a oferi cele mai bune soluții pentru fiecare proiect în parte. Avem o abordare personalizată și încurajăm comunicarea deschisă cu clienții noștri, pentru a înțelege nevoile și așteptările lor.

Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv proiectare, instalare și mentenanță a sistemelor de automatizare pentru diverse tipuri de clădiri inteligente, cum ar fi birouri, hoteluri, clădiri rezidențiale și comerciale. De asemenea, oferim soluții de securitate, monitorizare și managementul energiei pentru a maximiza eficiența și economia de energie.

OFFICE & SHOWROOM

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru showroom pentru clădiri inteligente!

Situat în Alba Iulia, showroom-ul nostru este deschis pentru toți cei interesați de sistemele de automatizare pentru clădiri inteligente și își propune să ofere o experiență interactivă și educativă.

În showroom-ul nostru, veți putea să vedeți și să testați cele mai noi tehnologii în domeniul automatizării pentru clădiri inteligente, inclusiv sistemele KNX și Loxone.
Sistemele KNX și Loxone sunt cele mai avansate și flexibile sisteme de automatizare pentru clădiri inteligente disponibile pe piață. Acestea oferă o gamă largă de funcționalități și posibilități de personalizare, permitându-vă să vă controlați clădirea cu ușurință și să economisiți energie. De la iluminat și încălzire, până la sisteme de securitate și divertisment, sistemele KNX și Loxone vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă face clădirea mai eficientă și mai ușor de gestionat.

Echipa noastră de specialiști vă va fi alături și vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru nevoile dumneavoastră.

CERTIFICARI

Detinem certificarea KNX Advanced pentru proiectarea si implementarea sistmelor de automatizare bazate pe standardul KNX.

Detinem certificarea Loxone Gold Partner pentru proiectarea si implementarea sistemului Loxone. Suntem intre primele 5 firme din Romania la acest nivel de certificare
Partner certificat KNXPartener Certificat LOXONE

AVEȚI UN PROIECT PE CARE DORIȚI SĂ ÎL AUTOMATIZAȚI?

SMART HOME SYSTEMS VĂ POATE AJUTA!

COMPLETAȚI FORMULARUL DE OFERTARE

Parteneri

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu