0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

SERVICII SI TEHNOLOGII

SERVICII & TEHNOLOGII

CASE & CLĂDIRI INTELIGENTE

Sistemele de control şi automatizare, cunoscute sub numele de „ Smart Home ” , au apărut şi s-au dezvoltat odată cu creşterea nevoilor şi cerinţelor proprietarilor de locuinţe. Datorită evoluției tehnologiei, instalaţiile electrice convenţionale sunt treptat înlocuite de sisteme interconectate capabile să analizeze diferiţi parametri ai unei clădiri şi să decidă realizarea unor acţiuni, atât într-un mod automat cât și controlate de către locatar.
knx system
smart home

CONSULTANȚĂ ȘI PROIECTARE INSTALAȚII ELECTRICE

Smart Home Systems oferă servicii complete de consultanță și proiectare în domeniul sistemelor de automatizare bazate pe standardele LOXONE, KNX și DALI pentru clădiri inteligente.

În etapa de consultanță vom prezenta un proiect de tip „concept” care să se muleze perfect cerințelor dumneavoastră. Dacă atingem toate punctele dorite vom continua prin proiectarea sistemului și alegerea echipamentelor plus consultanta in santier pe toata durata proiectului.

CE CUPRINDE UN PROIECT SMART HOME?

Oxygen Icon Box

Consultanță pe tot parcursul proiectului

Oxygen Icon Box

Proiectare instalații electrice și instalații de curenți slabi

Oxygen Icon Box

Proiectare și execuție tablouri electrice de automatizare

Oxygen Icon Box

Implementarea sistemului de automatizare

Oxygen Icon Box

Documentație și training

Oxygen Icon Box

Mentenanță

casa smart loxone
Sistemul Loxone a fost creat in anul 2008, in Austria, de catre doi ingineri cu background in KNX si devine din ce in ce mai cunoscut in Europa si Statele Unite ale Americii datorita focus-ului companiei spre utilizatorii rezidentiali si spre rezolvarea problemelor acestora de zi cu zi.

Un lucru foarte inteligent realizat de catre compania Loxone a fost adaugarea in structura miniserverului, un gateway KNX care permite interfatarea tuturor sistemelor care au la baza standardul KNX, sistem foarte raspandit in Europa.

Loxone este un sistem centralizat, avand in centrul lui un miniserver capabil sa managerieze si sa interfateze intreaga casa inteligenta oferind o serie de functii special create pentru creste confortul, siguranta si eficienta energetica a acesteia.
sisteme smart knx
Sistemul KNX este cel mai cunoscut sistem de tip BMS (Building Management System). Cu timpul acesta a devenit un un standard în domeniul controlului automat al clădirilor. KNX a luat naştere prin contopirea a trei tehnologii în anul 1999: EIB (European Installation Bus), BatiBUS şi EHS (European Home Systems), dintre care prima, EIB, şi-a păstrat caracteristicile într-un procent covârşitor în noua tehnologie.

KNX System a fost aprobat ca şi standard internaţional (ISO/IEC 14543-3), standard european (CENELEC EN 50090 şi CEN EN 13321-1) şi standard chinezesc (GB/Z 20965).

Ce spun cifrele despre KNX System?
30 de ani de experienta pe piata automatizarilor de cladiri inteligente
44 de asociatii raspandite pe fiecare continent
>8.000 device-uri certificate
70% din cota de piata a automatizarilor de cladiri inteligente in Europa
73.966 Perteneri KNX in 163 de tari
439 de centre ce certificare in 68 de tari

AVEȚI UN PROIECT PE CARE DORIȚI SĂ ÎL AUTOMATIZAȚI?

SMART HOME SYSTEMS VĂ POATE AJUTA!

COMPLETAȚI FORMULARUL DE OFERTARE

Parteneri

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu