0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Întrerupător Touch vs Întrerupător Smart

aprilie 18, 2020
Întrerupător Touch

Trebuie sa intelegem ca lumea evolueaza din punct de vedere tehnologic si sa acceptam faptul ca toate aceste schimbari au ca scop imbunatatirea confortului, sigurantei si eficientei energetice. Astfel, in viitor vom vedea tot mai multe sisteme de automatizare profesionale care monitorizeaza si controleaza automat toate functiile dintr-o locuinta. Un astfel de sistem de automatizare este si un întrerupător touch.

Despre un Întrerupător Smart Touch

Un Touch care face parte dintr-un sistem de automatizare profesional, nu este doar un intrerupator smart de tip "plug and play" care aprinde becul de la distanta; ci permite programarea diferitelor functii de control pentru iluminat, temperatura, jaluzele si chiar si muzica.

De asemenea acestea sunt echipate cu senzor de temperatura si senzor de umiditate pentru controlul zonal al temperaturii si umiditatii, asta daca avem si un sistem de ventilatie la dispozitie.

Un alt aspect important pe langa design-ul modern, este faptul ca toate functiile configurate initial se pot reprograma dupa noile dorinte fara a fi necesara si recablarea fizica a circuitelor.

YOUTUBE VIDEO - Comparație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu