0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Thermo ICE: Gestionarea inteligentă a temperaturii pentru confortul tău

iulie 15, 2023

În lumea tehnologiei inteligente, Thermo ICE se evidențiază ca o soluție inovatoare pentru gestionarea temperaturii în locuința ta. Dispozitivele Thermo ICE oferă o modalitate simplă, rapidă și eficientă de a controla temperatura fiecărei camere. Dezvoltat de GEWISS, Thermo ICE face parte dintr-un sistem complet, menit să asigure bunăstare, durabilitate și conectivitate în casa ta inteligentă.

Gestionarea Inteligentă a Temperaturii:

Una dintre funcțiile principale ale sistemului Thermo ICE este ospitalitatea. GEWISS înțelege importanța gestionării inteligente a termoregulării în mediul rezidențial și terțiar, iar Thermo ICE este soluția ideală pentru acest lucru. Cu ajutorul termostatului Thermo ICE, poți controla cu ușurință și eficiență temperatura încăperilor în care este instalat. Indiferent de momentul zilei sau sezonul anului, dispozitivul îți permite să configurezi sistemele de climatizare adecvate pentru a asigura cea mai confortabilă temperatură, evitând astfel risipa inutilă de energie.

Designul Elegant și Refined:

Thermo ICE se remarcă și prin designul său sofisticat și rafinat. Disponibil în două finisaje diferite, acesta se integrează perfect în orice tip de interior. Varianta cu placă din technopolimer și finisaj lucios este ideală pentru instalarea pe perete, în timp ce cea cu placă din sticlă este potrivită pentru aplicații încastrate. Ambele variante sunt disponibile în culorile alb, negru și titan și sunt echipate cu unități de control tactile, un cursor circular tactil RGB și un afișaj cu proiecție înapoi LED alb. Stilul unic al Thermo ICE a fost recunoscut și apreciat prin câștigarea prestigiosului premiu IF Design 2016 în categoria Automatizări pentru clădiri.

Variantele Thermo ICE KNX și Thermo ICE Wi-Fi:

Thermo ICE KNX este termostatul ideal pentru sistemele de automatizare a locuințelor care utilizează protocolul KNX, standardul european pentru transmiterea și gestionarea datelor în automatizarea clădirilor. Acesta oferă posibilitatea de a gestiona sistemele de încălzire/răcire în sisteme cu 2 sau 4 căi, utilizând algoritmi de control avansați. Varianta Thermo ICE KNX din sticlă permite, de asemenea, administrarea unui sistem de umidificare/dezumidificare, iar configurarea poate fi realizată atât în modul KNX-System, cât și în modul KNX-Easy.

Thermo ICE Wi-Fi, pe de altă parte, este soluția completă pentru cei care doresc să gestioneze temperatura casei chiar și de la distanță. Prin intermediul aplicației exclusiviste pentru smartphone-uri, Thermo ICE Wi-Fi poate fi controlat și programat, extinzând astfel funcționalitatea de la simplu termostat la cronotermostat. Această soluție oferă confort, economii de energie și control la distanță, toate într-un design modern și elegant.

Cu Thermo ICE, casa ta devine mai inteligentă, iar viața de zi cu zi mai confortabilă. Posibilitatea de a gestiona temperatura fiecărei camere într-un mod simplu și eficient aduce un plus de confort și economii de energie. Designul sofisticat și premiat al Thermo ICE se integrează perfect în orice interior, aducând eleganță și rafinament. Indiferent dacă alegi varianta KNX sau cea Wi-Fi, Thermo ICE reprezintă alegerea potrivită pentru a transforma casa ta într-un mediu confortabil, sustenabil și conectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu