0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Surse de alimentare Weidmuller - Alegeri eficiente și sigure pentru proiectele de automatizare Smart Home și industriale

iulie 27, 2023

În domeniul automatizării smart home și industriale, sursele de alimentare în curent continuu joacă un rol crucial în asigurarea funcționării eficiente și sigure a sistemelor. Compania noastră, SHS, lucrează cu sursele de încredere oferite de Weidmuller, care ne asigură performanță și fiabilitate în proiectele noastre. În acest articol, vă vom prezenta diferitele tipuri de surse de alimentare Weidmuller, adaptate pentru diverse aplicații, de la proiecte smart home până la sisteme industriale complexe.

Sursele de Alimentare PROeco - Fiabilitate pentru Proiecte Smart Home

În proiectele noastre smart home, alegem sursele de alimentare PROeco de la Weidmuller. Aceste surse oferă un nivel ridicat de eficiență și sunt proiectate pentru mediul industrial, ceea ce le face o alegere solidă pentru aplicațiile noastre. Disponibile în variante cu alimentare monofazată sau trifazată, sursele PROeco asigură tensiuni de ieșire de 12V, 24V sau 48V, și puteri de la 72W până la 960W. De asemenea, sunt dotate cu protecție la temperatură, scurtcircuit și suprasarcină, precum și compatibilitate cu modulele de diode și UPS Weidmuller, oferind astfel opțiuni pentru sisteme de alimentare redundante.

Sursele de Alimentare PROmax - Performanță Avansată pentru Proiecte Industriale

Pentru proiectele industriale ce necesită o performanță superioară, alegem sursele de alimentare PROmax. Aceste surse oferă rezistență la suprasarcină continuă de până la 120% și pot rezista pe termen scurt la niveluri de până la 300%. Cu o configurare ce necesită mai mult spațiu în tablou, sursele PROmax sunt ideale pentru aplicațiile ce impun cerințe ridicate de putere și fiabilitate.

Sursele de Alimentare Insta Power - Compacte și Versatile pentru Tablouri Încastrate

Pentru proiectele ce implică tablouri încorporate, unde spațiul este o limitare, alegem sursele Insta Power de la Weidmuller. Aceste surse, montate pe sina DIN, sunt compacte, dar oferă suficientă putere pentru diverse aplicații. Cea mai mare sursă din această gamă are o putere de 96W, ceea ce le face ideale pentru alimentarea corpurilor de iluminat, inclusiv benzilor LED, în spații restrânse.

Sursele de Alimentare Power PRO PM - Compacte și Versatile pentru Proiecte Speciale

Pentru aplicații speciale, precum alimentarea benzilor LED în spații restrânse, alegem sursele Power PRO PM. Aceste surse compacte sunt proiectate să se potrivească în trape sau doze și oferă o gamă variată de tensiuni de ieșire de la 5V la 48V DC, cu puteri de până la 350W. Versatilitatea acestor surse le face ideale pentru integrarea în proiecte cu cerințe specifice.

Sursele de Alimentare PROtop - Performanță Excepțională pentru Proiecte Industriale Speciale

Pentru proiectele industriale speciale ce necesită performanță excepțională și certificări internaționale, alegem sursele PROtop. Aceste surse sunt rezistente la suprasarcină de până la 600% față de curentul nominal și sunt potrivite pentru medii extreme, inclusiv cele explozive, datorită certificării ATEX. Un aspect interesant este posibilitatea de a le lega în paralel pentru a obține puteri mai mari, fără a necesita module suplimentare de diode. Funcția de redundanță este de asemenea posibilă în această configurație. Pentru monitorizare avansată, sursele PROtop pot comunica prin protocoalele CAN-OPEN sau IO-LINK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu