0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Stație de încărcare ABB Terra AC Wallbox TAC-W22-T-R-0 - Soluția avansată pentru încărcarea rapidă a mașinilor electrice

iulie 27, 2023

În contextul creșterii utilizării mașinilor electrice, problema incarcarii lente la priza conventională devine din ce în ce mai evidentă pentru mulți proprietari. Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, avem plăcerea să vă prezentăm Terra AC Wallbox TAC-W22-T-R-0, o stație de încărcare inovatoare pentru mașinile electrice produsă de ABB. Această stație compactă și versatilă vine în diferite variante, de la 3.4 kW monofazic până la 22 kW trifazic, putând fi utilizată atât în mediul rezidențial, cât și în parcările de birouri, spații comerciale sau zone special amenajate.

Tehnologie de vârf pentru încărcare rapidă

Stația de încărcare Terra AC Wallbox TAC-W22-T-R-0 vine cu caracteristici tehnice avansate pentru a oferi utilizatorilor o încărcare rapidă și convenabilă:

Gama variată de puteri: Terra AC Wallbox oferă multiple variante, permitând utilizatorilor să aleagă puterea potrivită pentru mașina electrică și disponibilitatea de energie electrică. Opțiunile includ 3.4 kW, 7.4 kW, 11 kW, 22 kW, cu opțiuni monofazice sau trifazice.

Design compact și inteligent: Designul ergonomic al stației Terra AC Wallbox înglobează o priză de încărcare pentru conectarea cablului Type 2 al mașinii și 5 leduri informative pentru a indica starea de încărcare, conexiunea la internet și opțiunea on/off.

Conectivitate avansată: Stația permite conectarea la internet prin portul Ethernet, o cartelă nano-SIM de internet sau prin wireless. Această conectivitate inteligentă facilitează primirea de actualizări online și controlul deplin al funcțiilor și parametrilor de încărcare prin intermediul aplicației ChargerSync.

Siguranță și control acces: Terra AC Wallbox vine cu protecție la supra-curent, supra-tensiune și protecție la fulger, oferind un mediu sigur și protejat în timpul încărcării. De asemenea, pentru a restricționa accesul, stația poate fi echipată cu tehnologie RFID, permițând doar deținătorilor de card să utilizeze încărcătorul.

Gestionare inteligentă a energiei: Datorită sistemului său avansat de gestionare a energiei, Terra AC Wallbox se adaptează automat la condițiile de încărcare, optimizând eficiența și minimizând consumul de energie. Putem seta și limita curentul maxim de încărcare pentru a ne conforma cerințelor de consum ale clădirii.

Statia de incarcare Terra AC Wallbox TAC-W22-T-R-0 de la ABB reprezintă o alegere inteligentă și viabilă pentru încărcarea rapidă și eficientă a mașinilor electrice. Această soluție inovatoare oferă o conectivitate avansată, siguranță sporită și un management inteligent al energiei. Prin instalarea stației Terra AC Wallbox, putem contribui activ la promovarea mobilității sustenabile și a unui viitor ecologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu