0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Smart Gateway - Inima Inteligenței în casa ta

iulie 15, 2023

În era tehnologiei inteligente, Smart Gateway de la GEWISS se distinge ca un dispozitiv inovator în gestionarea automatizată a casei tale. Smart Gateway este capabil să gestioneze toate funcțiile de automatizare ale casei, inclusiv cele programate cu protocolul KNX, și oferă posibilitatea de control de la distanță.

Gestionarea Inteligentă :

A trăi într-un mediu inteligent înseamnă a putea controla în mod simplu și centralizat toate funcțiile inteligente ale clădirii, indiferent de locație sau moment. De aceea, GEWISS a decis să reînnoiască oferta pentru casa inteligentă și a dezvoltat soluții care să meargă dincolo de simpla conceptie de produs.

Inima sistemului: Smart Gateway

Inima sistemului: Smart Gateway Smart Gateway reprezintă inima întregului sistem și este un dispozitiv bazat pe platforma Cloud, în care converg toate informațiile provenite din casa ta și din lumea internetului. Smart Gateway este indispensabil pentru implementarea logicii de gestionare și automatizare a mediilor, colectarea datelor de la intrări și senzori casnici, precum și pentru trimiterea comenzilor către actuatoare. Prin intermediul său, este posibilă comunicarea cu aplicațiile Cloud, transferul datelor către dispozitivele și aplicațiile client (precum produsele KNX) și schimbul de informații între acestea. Smart Gateway se conectează la o priză electrică și prin conexiune wireless la routerul modem al casei tale.

Control simplu și intuitiv: Aplicația Smart Gateway

Aplicația Smart Gateway permite accesul facil la toate funcțiile dispozitivului, atât local, cât și de la distanță. Cu o interfață grafică modernă, aplicația oferă comenzi intuitive pentru vizualizarea și gestionarea obiectelor, facilitând utilizarea și fruirea confortului. Indiferent dacă dorești să controlezi scenariile de iluminat, acționarea jaluzelelor și draperiilor, termoreglarea sau temporizatoarele zilnice sau săptămânale, aplicația Smart Gateway îți oferă posibilitatea de a face acest lucru rapid și ușor.

Oferta GEWISS pentru Casa Inteligentă:

Smart Gateway oferă o gamă largă de funcționalități și soluții pentru casa ta inteligentă. Dintre principalele concepte pe care GEWISS le-a pus în aplicare, se numără:

Protecție:

Sistemul Antiefracție KNX, actuatoarele KNX pentru iluminatul exterior și posibilitatea de a utiliza yalele Smart Lock de la ISEO permit gestionarea sistemelor de închidere inteligentă și activează forme de descurajare în caz de acces neautorizat. Aceasta include controlul luminilor, irigației etc., prin intermediul actuatoarelor KNX.

Securitate:

Alarmele tehnice provenite de la dispozitivele conectate prin interfețe de contact KNX, cum ar fi senzorii de gaz, sunt gestionate de Smart Gateway pentru a executa acțiuni de asigurare a securității mediilor prin intermediul actuatoarelor KNX. Securitatea sistemului este gestionată centralizat de aplicația Smart Gateway, inclusiv prin notificări push.

Sustenabilitate

Consumurile încărcărilor controlate de actuatoarele KNX, care măsoară energia, sunt monitorizate de Smart Gateway, care aplică logica de control pentru a menține consumurile în limitele stabilite. Aplicația Smart Gateway permite gestionarea de la distanță a sistemului și afișează grafic consumurile instantanee și istorice. De asemenea, sunt disponibili senzori de prezență KNX pentru reglarea automată a luminozității lampilor DALI.

Control:

Smart Gateway gestionează actuatoarele KNX, termostatele Thermo ICE KNX și sondele de termoreglare KNX pentru a realiza un control în zone independente, în funcție de deschiderile ferestrelor și/sau condițiile meteo exterioare. Sistemul este gestionat centralizat de aplicația Smart Gateway, inclusiv prin notificări push. Aplicația extinde funcționalitățile termostatului Thermo ICE KNX și permite utilizarea sa ca cronotermostat.

Smart Gateway de la GEWISS este cheia pentru o casă inteligentă și conectată. Cu capacitatea sa de a gestiona și controla toate funcțiile de automatizare, Smart Gateway oferă comoditate, siguranță și eficiență într-un mod simplu și intuitiv. Aplicația Smart Gateway completează experiența, permițând accesul și controlul dispozitivului de oriunde și în orice moment. Indiferent dacă este vorba de protecție, securitate, sustenabilitate sau control, Smart Gateway și soluțiile GEWISS pentru casa inteligentă oferă tot ce ai nevoie pentru un mediu confortabil și conectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu