0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Revolutionarea controlului în casele inteligente cu touch-urile Loxone

iulie 27, 2023

În lumea automatizării pentru casele inteligente, touch-urile Loxone au adus o adevărată revoluție în ceea ce privește modul de control. Aceste dispozitive sofisticate și intuitive în același timp au schimbat complet conceptul de control smart, permițând integrarea tuturor funcțiilor într-un singur dispozitiv, eliminând nevoia de intrerupatoare clasice și termostate separate.

Gama de touch-uri Loxone oferă patru variante de design: plastic sau sticlă, în alb sau antracit.

Două dintre variante utilizează tehnologia Loxone Tree și comunicație prin cablu, în timp ce celelalte două sunt wireless, folosind tehnologia Loxone AIR și fiind alimentate de baterie.


Titlu: Revolutionarea controlului în casele inteligente cu touch-urile Loxone

În lumea automatizării pentru casele inteligente, touch-urile Loxone au adus o adevărată revoluție în ceea ce privește modul de control. Aceste dispozitive sofisticate și intuitive în același timp au schimbat complet conceptul de control smart, permițând integrarea tuturor funcțiilor într-un singur dispozitiv, eliminând nevoia de intrerupatoare clasice și termostate separate.

Gama de touch-uri Loxone oferă patru variante de design: plastic sau sticlă, în alb sau antracit. Două dintre variante utilizează tehnologia Loxone Tree și comunicație prin cablu, în timp ce celelalte două sunt wireless, folosind tehnologia Loxone AIR și fiind alimentate de baterie.

Indiferent de variantă, toate touch-urile Loxone au cinci zone de control, precum și senzor de temperatură și umiditate încorporate. Varianta cu sticlă premium este dotată și cu un LED în partea de jos, care oferă o lumină de veghe noaptea, activată în funcție de ora sau intensitatea luminii detectate de un senzor de prezență.

Principalele funcții de control ale acestor touch-uri sunt:

  1. Iluminatul: Putem controla individual sau grupa becurile și sistemele de iluminat din fiecare încăpere.

Jaluzelele: Controlul precis al jaluzelelor pentru a regla lumina naturală și a crea atmosfera dorită în fiecare cameră.

Sonorizarea: Permite controlul muzicii sau a sistemelor de sunet distribuite în întreaga casă.

În plus, touch-urile Loxone pot fi programate pentru a acționa scenarii personalizate, cum ar fi plecarea din cameră sau plecarea de acasă. Astfel, prin apăsarea de două ori sau de trei ori în centru, putem activa automat diverse acțiuni, cum ar fi stingerea luminilor, oprirea muzicii, activarea modului auto pentru jaluzele și multe altele.

Un alt avantaj al acestor touch-uri este că vin echipate cu senzori de temperatură și umiditate, astfel încât să putem monitoriza și controla automat temperatura în fiecare încăpere în funcție de necesități, fără a fi necesar un afișaj de temperatură pe perete.

Conceptul Loxone susține că sistemul de automatizare inteligent știe să-și facă treaba fără a fi necesară vizualizarea permanentă a temperaturii și a setărilor. Cu toate acestea, putem controla temperatura din fiecare zonă și din aplicație, iar pentru o gestionare mai complexă și confortabilă, putem utiliza tableta cu suport de perete.

Touch-urile Loxone au adus o nouă perspectivă asupra controlului în casele inteligente, oferind o soluție elegantă și practică pentru a gestiona toate funcțiile automate din locuința noastră. Această inovație ne permite să ne bucurăm de experiența unei case inteligente, cu un control intuitiv și avansat, și să renunțăm la intrerupatoarele clasice învechite. Cu touch-urile Loxone, automatizarea devine simplă, eficientă și elegantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu