0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Maner Smart de la LOXONE - Confort și siguranță în automatizarea casei

iulie 28, 2023

În era tehnologiei inteligente, inovațiile ne înconjoară în toate aspectele vieții noastre, inclusiv în confortul și siguranța caselor noastre. O astfel de inovație care aduce o experiență de utilizare cu adevărat smart este Manerul Smart de la Loxone. Creat să faciliteze și să îmbunătățească controlul asupra ferestrelor și ușilor din locuință, acest dispozitiv se dovedește a fi mult mai mult decât un maner obișnuit.

Unelte de conectare wireless pentru un control inteligent

Manerul Smart de la Loxone este un dispozitiv wireless care se conectează la miniserverul Loxone folosind tehnologia Loxone Air. Această caracteristică face posibilă instalarea ușoară pe orice tip de geam termopan sau ușă de balcon standard. Cu o alimentare simplă de la 2 baterii AA/R6, acesta poate funcționa fără întrerupere timp de peste doi ani, oferind încredere și stabilitate în utilizare.

Informații vitale la îndemână

Principala funcție a Manerului Smart este să ofere informații despre poziția geamurilor sau ușilor. Cu ajutorul a trei stări distincte - închis, deschis și rabatat - acest dispozitiv inteligent furnizează date esențiale despre starea fiecărei ferestre sau uși în timp real.

Automatizare pentru un confort sporit

Cu Manerul Smart, sarcinile obișnuite de zi cu zi devin ușor de gestionat. De exemplu, dacă dorești să ieși pe balcon, iar jaluzeaua este coborâtă, Manerul Smart face totul mai convenabil. Deschizi pur și simplu ușa, iar jaluzeaua se ridică automat. Funcția de rabatare este, de asemenea, deosebit de utilă, permițând deschiderea geamului fără a afecta poziția jaluzelei.

Siguranță sporită prin funcție de efracție

Manerul Smart este dotat și cu un senzor de vibrații care detectează orice încercare de forțare a ferestrei sau ușii. În cazul unei tentative de efracție, dispozitivul transmite instantaneu informația la miniserverul Loxone, care poate declanșa diverse scenarii, inclusiv activarea sistemului de alarmă.

O alegere inteligentă pentru eficiența energetică

Manerul Smart poate fi utilizat și în contextul eficienței energetice. De exemplu, când geamul este deschis sau rabatat, se poate dezactiva controlul de temperatură din respectiva încăpere pentru a evita pierderile de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu