0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

LOXONE Smart Lighting - SMART HOME SYSTEMS

iulie 30, 2023

În cadrul sistemelor de automatizare, iluminatul joacă un rol esențial în asigurarea confortului și eficienței energetice a clădirilor inteligente. Loxone, unul dintre liderii în domeniul automatizărilor, oferă o gamă variată de corpuri de iluminat smart, special concepute pentru a comunica direct cu sistemul Loxone și a permite controlul individualizat al fiecărui dispozitiv. În acest articol, vom explora câteva dintre aceste produse inovatoare, care combină tehnologia avansată cu un design estetic și funcțional.

  1. Spot aparent RGBW

Spotul aparent RGBW oferit de Loxone vine în două variante de culoare, alb sau antracit, și oferă o temperatură a luminii de 3000K. Cu un consum maxim de 9.4W, acest spot se montează în mod discret și are un sistem ingenios de prindere cu magneți.

Pentru controlul acestui tip de spot RGBW, este necesar un controller RGBW, care va asigura funcționalitatea surselor de lumină. Un controller poate alimenta până la 5 spoturi, iar dacă dorim doar controlul intensității luminoase, putem opta pentru varianta warm white.

  1. LED Spot RGBW Tree White

Aceste LED Spots RGBW comunică direct cu sistemul de automatizare prin intermediul tehnologiei Loxone TREE, permitând programarea individuală a fiecărui spot. Disponibile în alb sau antracit, cu o temperatură a luminii de 3000K și un consum maxim de 7.5W, aceste spoturi se montează incastrat, asigurând o integrare armonioasă în designul interior.

Aceste spoturi oferă o protecție la foc de 60 de minute, respectând reglementările în vigoare și asigurând siguranța în caz de incendiu. O singură recomandare este de a instala 4 astfel de spoturi într-o încăpere de 10-12m2, iar durata de viață de 25000 de ore asigură o utilizare îndelungată și fiabilă.

  1. Pendulum Slim Tree White

Pendulum Slim este o lampă pendent care, la fel ca și celelalte corpuri de iluminat prezentate, comunică cu sistemul de automatizare Loxone prin tehnologia TREE. Disponibilă în alb sau antracit, cu o temperatură a luminii de 3000K și un consum maxim de 12W, această lampă se montează aparent și poate fi programată individual, asigurând un control precis al luminii în funcție de nevoile utilizatorilor.

Aceste pendule sunt ideale pentru iluminarea meselor de dining sau a noptierelor, iar tehnologia smart permite setarea unor scenarii personalizate. De exemplu, dacă este montată deasupra noptierei, se poate programa un scenariu special pentru lectură, cu o lumină caldă și o intensitate redusă de 40%

  1. LED Ceiling Light RGBW Tree White

Ultimul produs prezentat este plafoniera LED Ceiling Light RGBW, care comunică, de asemenea, cu sistemul de automatizare Loxone prin tehnologia TREE. Disponibilă în alb sau antracit, cu o temperatură a luminii de 3000K și un consum maxim de 12W, această plafonieră se montează aparent și vine cu un senzor de mișcare integrat în centrul său.

Această plafonieră inteligentă poate fi folosită în camere de până la 15m2 și permite programarea unor scenarii personalizate, adaptate nevoilor utilizatorilor. De exemplu, într-o baie, senzorul de mișcare poate activa automat o lumină rece dimineața, o lumină caldă seara sau chiar o culoare anume, fără a deranja pe cineva în timpul nopții.

Gama variată de corpuri de iluminat RGBW Smart Loxone aduce o soluție completă și inteligentă pentru iluminarea clădirilor smart. Prin intermediul tehnologiei avansate Loxone TREE, utilizatorii pot programa individual fiecare dispozitiv, asigurând astfel confortul optim și economisirea eficientă a energiei. Cu un design estetic și o funcționalitate îmbunătățită, aceste corpuri de iluminat reprezintă o alegere excelentă pentru orice proiect de automatizare, aducând tehnologia în serviciul utilizatorilor și oferind o experiență luminoasă unică și personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu