0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Interfonul Loxone - O soluție elegantă și ușor de configurat pentru securitatea casei tale

iulie 19, 2023

Integrarea unui interfon eficient și ușor de utilizat în sistemul de securitate al locuinței tale poate fi o alegere inteligentă. Și, în acest sens, interfonul Loxone se evidențiază prin design-ul său plăcut și funcționalitatea sa simplă.

Aspectul estetic al interfonului Loxone este remarcabil. Prin menținerea unei forme simple și elegante, Loxone a creat un produs cu un factor de formă atrăgător. Butonul de sonerie este elementul principal, oferind utilizatorului tot ceea ce este necesar pentru a anunța prezența sa la ușa ta și a atrage atenția ta. Designul minimalist se îmbină armonios cu celelalte produse periferice Loxone, cum ar fi senzorii de atingere sau senzorii de mișcare.

Interfonul Loxone vine cu suporturi metalice noi, oferindu-ți opțiuni de montaj versatil. Suportul dublu poate fi utilizat atât pentru interfon, cât și pentru codurile NFC Touch sau alte produse Loxone Touch Pure. Suportul simplu standard este, de asemenea, disponibil pentru nevoile tale specifice.

Configurarea interfonului Loxone este simplă și rapidă. Aceasta necesită doar două perechi torsadate pentru conexiunea LAN și conexiunea PoE, făcând procesul de instalare o sarcină ușoară. Conexiunea la un switch PoE standard este tot ce trebuie să faci pentru a finaliza conexiunea.

Prin intermediul aplicației de configurare, interfonul poate fi programat în funcție de nevoile tale. Poți personaliza butoanele de acțiune, cum ar fi controlul luminii exterioare sau deschiderea porții, și poți ajusta luminozitatea butoanelor. Cu un simplu click, poți configura mesaje prestabilite pentru a răspunde rapid solicitărilor de la ușă. Totul este ușor de setat și accesat prin intermediul aplicației Loxone.

Interfonul Loxone oferă și funcționalități suplimentare, cum ar fi compatibilitatea cu interfețele NFC Touch și integrarea cu sistemul de supraveghere video. În plus, interfonul Loxone este compatibil cu diverse soluții de automatizare a casei, permițându-ți să integrezi funcționalitatea sa într-un sistem mai larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu