0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Gestionează energia în casa ta cu dispozitivele KNX de la GEWISS

iulie 15, 2023

În lumea casei inteligente, gestionarea energiei și monitorizarea consumului devin tot mai importante. Compania GEWISS aduce pe piață o serie de dispozitive KNX inovatoare, care permit utilizatorilor să controleze consumul energetic și să gestioneze eficient resursele, beneficiind de avantajele tehnologiei smart și a aplicației Smart Gateway.

Un pas către eficiența energetică: În dezvoltarea noilor tehnologii pentru casa inteligentă, eficiența energetică este un aspect cheie. Prin utilizarea dispozitivelor KNX de la GEWISS, utilizatorii pot monitoriza și controla consumul de energie electrică în mod precis și eficient.

Contorul de energie KNX:

Contorul de energie KNX este un dispozitiv inovator care măsoară direct consumul de energie electrică. Cu ajutorul unui ecran integrat, utilizatorii pot vizualiza mărimile electrice măsurate, iar aceste informații sunt transmise apoi prin busul KNX către dispozitivele mobile, unde pot fi accesate prin intermediul aplicației Smart Gateway. Utilizatorii pot beneficia astfel de date precise pentru a activa logici de control, pentru gestionarea sarcinilor și pentru a optimiza consumul de energie.

Actuatorul KNX cu 3 canale:

Actuatorul KNX cu 3 canale oferă posibilitatea de a controla sarcinile electrice prin intermediul contactelor de ieșire. De asemenea, acesta poate detecta și măsura consumul de energie al fiecărui canal în parte. Utilizatorii pot vizualiza aceste informații pe dispozitivele lor mobile, prin intermediul aplicației Smart Gateway, după ce datele au fost transmise prin busul KNX. Acest actuator poate fi utilizat pentru controlul simplu al sarcinilor în locație sau integrat într-un sistem avansat de gestionare a energiei.

P-Comfort KNX

P-Comfort KNX este un dispozitiv multifuncțional, care nu doar măsoară consumul de energie electrică, ci oferă și funcționalități de gestionare a sarcinilor. Prin intermediul logicii de control integrate, acesta previne depășirea puterii contractuale și întreruperea contorului electric. Utilizatorii pot monitoriza și controla eficient resursele energetice, fără a se confrunta cu probleme legate de suprasolicitarea rețelei electrice.

GEWISS aduce pe piață o gamă completă de dispozitive KNX pentru gestionarea eficientă a energiei în mediul casnic. Utilizatorii pot beneficia de avantajele tehnologiei smart și a aplicației Smart Gateway, monitorizând și controlând consumul de energie electrică într-un mod precis și ecologic. Aceste dispozitive reprezintă un pas important către casa inteligentă și eficiența energetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu