0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Explorarea termostatului și touch-ului KNX de la Eelectron: Funcționalitate avansată și design elegant

august 6, 2023

În lumea automatizării și a tehnologiei inteligente pentru case și clădiri, Eelectron, o companie cu sediul în Italia, se remarcă prin producția sa de echipamente avansate pentru sistemul KNX. Această gamă cuprinde o varietate de dispozitive, de la senzori și touch-uri până la actuatoare și interfețe pentru alte protocoale de comunicare. În acest articol, vom explora în detaliu două dispozitive notabile dezvoltate de Eelectron: termostatul și touch-ul multifuncțional KNX.

Design Elegant și Funcționalitate Avansată

Atunci când vine vorba de estetică și performanță, dispozitivele Eelectron se numără printre cele mai impresionante. Termostatul și touch-ul KNX au o construcție rafinată, cu finisaje de sticlă ce incorporează o fascinantă fantezie de lumină RGB în mijloc. Acest detaliu de design oferă un aspect sofisticat și modern, îmbinând utilitatea cu eleganța. Disponibile în variante de finisare în alb sau negru, aceste dispozitive sunt versatilizate pentru a se potrivi cu estetica oricărui mediu.

Lumina RGB poate fi programată în funcție de contextul proiectului. De exemplu, termostatul poate afișa culoarea roșie când este setat în modul de încălzire și culoarea albastră în modul de răcire. Varianta de sticlă "basic" prezintă butoane desenate simplu, în timp ce varianta "custom" permite adăugarea de pictograme personalizate pentru fiecare buton, în funcție de funcțiile programate.

Termostat KNX: Control Avansat al Temperaturii

Termostatul KNX produs de Eelectron vine cu funcții avansate de control al temperaturii. De sus în jos, dispozitivul dispune de mai multe zone de control, inclusiv un afișaj pentru vizualizarea temperaturii, umidității și a punctului de setare al temperaturii. Ledurile mici din partea superioară indică modurile de funcționare: confort, standby sau eco, iar altele semnalizează umiditatea și starea de oprire. Aceste moduri au setări diferite ale temperaturii și pot fi ajustate în funcție de prezență sau programare.

Pe partea centrală sunt leduri și butoane (+ și -) pentru modificarea punctului de setare al temperaturii. Acest termostat este perfect pentru segmentul rezidențial și poate controla automat atât echipamentele de încălzire, cât și cele de răcire, folosind un controller de tip PI (proporțional integrator). De asemenea, poate gestiona actuatoarele termice pentru încălzirea în pardoseală și ventiloconvectoare cu 2 sau 4 țevi.

Funcționalitate Avansată a Touch-ului KNX

Touch-ul din aceeași gamă oferă funcționalități similare fără afișaj. Acest dispozitiv are 5 butoane liber programabile cu leduri în spate, care pot oferi feedback vizual al circuitelor de iluminat. Butonul central, în plus față de citirea temperaturii și a umidității, poate monitoriza și nivelul de CO2. Această informație poate fi utilizată pentru controlul echipamentelor de ventilație sau pentru indicarea calității aerului interior.

Aceste dispozitive permit personalizarea programelor și funcțiilor lor, oferind o flexibilitate excelentă pentru proiectele de automatizare. În plus, pot fi integrate într-o interfață de vizualizare pentru monitorizare și control centralizat.

Echipamentele KNX de la Eelectron, cum ar fi termostatul și touch-ul multifuncțional, sunt exemple convingătoare ale perfecțiunii tehnologice și a designului rafinat. Datorită capacităților lor avansate de control și posibilităților de personalizare, aceste dispozitive oferă o soluție completă pentru automatizarea eficientă a clădirilor. Atunci când alegeți să integrați tehnologia KNX în proiectele dvs., soluțiile de la Eelectron vă vor oferi atât performanța necesară, cât și eleganța dorită.

Dispozitivele KNX de la Eelectron deschid uși către o lume a automatizării inteligente, oferind control și confort fără compromisuri. Termostatul și touch-ul prezentate sunt doar câteva exemple din gama lor diversificată. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre touch-uri, tastere sau alte dispozitive KNX de la Eelectron, vă încurajăm să ne lăsați un comentariu sau să ne contactați direct. Echipa noastră este pregătită să vă ofere informațiile necesare pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru proiectul dvs. de automatizare inteligentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu