0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Explorarea revoluționară a noului Audioserver LOXONE în sistemele de casă inteligentă

august 3, 2023

În continuarea misiunii noastre de a aduce inovație și eficiență în lumea caselor inteligente, suntem încântați să vă prezentăm noul Audioserver Loxone. Lansat toamna aceasta, acest dispozitiv reprezintă o etapă majoră în evoluția sistemelor de automatizare pentru locuințe. Dacă sunteți pasionați de sunet de înaltă calitate și doriți să vă transformați locuința într-o adevărată oază a divertismentului, noul Audioserver Loxone este răspunsul.

O Evoluție Așteptată

Într-un episod anterior, am discutat despre beneficiile unui sistem de sonorizare multi-room și despre modul în care acesta se poate integra perfect într-un sistem de automatizare smart home. Astăzi, privirile noastre sunt îndreptate către noul Audioserver Loxone, o inovație uluitoare ce vine să schimbe modul în care experimentăm sunetul în locuința noastră.

Dimensiuni Reduse, Impact Mare

Una dintre cele mai vizibile îmbunătățiri aduse de noul Audioserver este dimensiunea sa compactă. În comparație cu amplificatoarele și music serverele tradiționale, care necesitau spațiu într-un rack separat, noul Audioserver Loxone poate fi integrat direct în tabloul de automatizare alături de miniserver. Aceasta nu doar economisește spațiu prețios, dar oferă și o estetică mai curată și ordonată în locuința dvs.

Componente și Caracteristici Cheie

Audioserverul Loxone este echipat cu o gamă diversificată de componente și caracteristici, care împreună aduc experiența de sonorizare la un nivel superior:

  • Interfață LAN pentru comunicare cu Miniserverul.
  • Port USB 2.0 Tip A pentru dispozitivele de stocare externe.
  • Slot pentru card micro SD pentru redarea locală a conținutului audio.
  • Intrare linie pentru microfoane sau alte dispozitive.
  • Ieșire linie pentru transmiterea semnalului audio analogic.
  • Ieșire SPDIF pentru conexiuni digitale.
  • 4x Ieșiri Amplificator/Difuzor cu putere de 50W pe canal.
  • Conectori pentru extensii Stereo Tree Turbo.
  • Conectori pentru alimentare.

Extindere și Versatilitate

Una dintre caracteristicile impresionante ale noului Audioserver Loxone este ușurința cu care puteți extinde sistemul de sonorizare. Prin utilizarea conectorilor Tree Turbo, puteți adăuga până la 10 extensii stereo pentru a acoperi zone suplimentare. Distanța maximă de 150m între audioserver și ultima extensie asigură o flexibilitate optimă în planificare.

Experiența Utilizatorului

Interfața intuitivă a Audioserverului Loxone vă permite să explorați și să controlați fiecare aspect al experienței audio. Cu posibilitatea de a reda muzică de pe cardul micro SD sau dispozitive USB și de a programa funcții precum funcția de sonerie sau mesaje înregistrate, noul Audioserver adaugă o dimensiune captivantă rutinei zilnice.

Noul Audioserver Loxone reprezintă o evoluție semnificativă în domeniul sistemelor de automatizare pentru locuințe. Integrarea simplă, dimensiunile reduse și funcționalitățile avansate fac din acesta un dispozitiv revoluționar în transformarea locuinței dumneavoastră într-o experiență audio și de divertisment excepțională. Pentru mai multe informații despre noul Audioserver și pentru a explora modalitățile în care puteți integra acest dispozitiv în proiectul dumneavoastră de smart home, vă invităm să ne contactați. Vă așteptăm cu entuziasm să descoperiți potențialul noului Audioserver Loxone și să vă transformați locuința într-un spațiu de relaxare și divertisment de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu