0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Explorând performanța și versatilitatea dispozitivelor KNX de la Zennio: Touch multifuncțional și Taster Flat

august 6, 2023

În peisajul tehnologiei pentru automatizarea clădirilor, Zennio, o companie cu sediul în Spania, se remarcă prin gama sa completă de echipamente de înaltă calitate pentru sistemul KNX. De la senzori și touch-uri la actuatoare și interfețe, Zennio oferă soluții inovatoare pentru proiectele de automatizare inteligentă. În acest articol, vom explora două dispozitive remarcabile produse de Zennio: touch-ul multifuncțional și tasterul flat KNX.


Explorând Performanța și Versatilitatea Dispozitivelor KNX de la Zennio: Touch Multifuncțional și Taster Flat

În peisajul tehnologiei pentru automatizarea clădirilor, Zennio, o companie cu sediul în Spania, se remarcă prin gama sa completă de echipamente de înaltă calitate pentru sistemul KNX. De la senzori și touch-uri la actuatoare și interfețe, Zennio oferă soluții inovatoare pentru proiectele de automatizare inteligentă. În acest articol, vom explora două dispozitive remarcabile produse de Zennio: touch-ul multifuncțional și tasterul flat KNX.

Design și Funcționalitate Avansate

Zennio se distinge nu numai prin performanță, ci și prin designul său rafinat. Touch-ul multifuncțional și tasterul flat KNX sunt exemple elocvente ale combinației între estetică și funcționalitate.

Touch-ul Multifuncțional KNX: Control Intuitiv și Configurabil

Touch-ul KNX dezvoltat de Zennio se evidențiază prin ecranul său tactil de 3,5 inci, care oferă o experiență interactivă ușor de utilizat. Dispozitivul vine în trei variante de culoare: alb, gri și negru, pentru a se integra perfect în estetica oricărui spațiu. O caracteristică notabilă este posibilitatea de a programa până la 7 pagini de funcții personalizate, plus o pagină de configurare, cu un total de 56 de comenzi sau indicații.

Acest touch KNX poate avea multiple aplicații, de la controlul central al unui apartament mic până la controlul detaliat al fiecărei încăperi, inclusiv a temperaturii pentru fiecare zonă în parte. Dispozitivul este echipat cu un buton "home", senzor de temperatură, senzor de proximitate care activează ecranul la detectarea mișcării și senzor de luminozitate pentru reglarea automată a luminozității ecranului în funcție de iluminatul ambiental.

Aceste caracteristici îl fac potrivit pentru camerele de hotel, unde poate fi utilizat pentru a controla temperatura, treapta de ventilație și starea camerei. În plus, touch-ul poate gestiona două zone de temperatură diferite și poate controla echipamentele de încălzire și răcire folosind un controller de tip PI sau bistabil.

Tasterul Flat KNX: Design Eleganță și Control Versatil

Tasterul flat KNX oferă o altă perspectivă asupra controlului inteligent. Suprafața sa de sticlă este însoțită de butoane tactile iluminate, oferind atât funcționalitate cât și estetică. Dispozitivul vine în variante de configurare cu 2, 4 sau 6 butoane tactile și trei opțiuni de culoare.

Senzorul de temperatură, senzorul de proximitate și senzorul de luminozitate sunt și aici prezente, asigurând interacțiunea intuitivă și reglarea automată a iluminării butoanelor în funcție de lumină. Tasterul flat KNX poate fi personalizat și mai mult prin crearea de fețe personalizate folosind aplicația disponibilă pe site-ul Zennio.

Funcții Avansate pentru Control și Monitorizare

Atât touch-ul multifuncțional, cât și tasterul flat KNX oferă o gamă variată de funcții de control și monitorizare. Acestea includ comenzi ON/OFF, control RGBW, control dimmabil pentru iluminat, comandă pentru jaluzele și control multimedia. Mai mult, tasterul flat poate funcționa și ca termostat, permitând controlul temperaturii în modurile de încălzire și răcire.

Aceste dispozitive KNX de la Zennio reprezintă o soluție completă și versatilă pentru automatizarea clădirilor inteligente. Cu designul lor elegant și funcționalitatea avansată, touch-ul multifuncțional și tasterul flat pot fi integrate într-o gamă largă de scenarii, de la rezidențial la spații comerciale, oferind un control intuitiv și o experiență îmbunătățită a utilizatorului.

Gama de produse KNX de la Zennio demonstrează angajamentul lor pentru inovație și performanță în tehnologia de automatizare. Touch-ul multifuncțional și tasterul flat sunt exemple elocvente ale modului în care Zennio integrează designul rafinat cu funcționalitățile avansate, oferind soluții versatile pentru proiectele de automatizare a clădirilor. Indiferent dacă este vorba despre controlul temperaturii, iluminatului sau a altor aspecte ale mediului înconjurător, dispozitivele KNX de la Zennio rămân la înălțimea așteptărilor, oferind un control inteligent și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu