0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Explorând gama SpaceLogic KNX de la Schneider: Inovații în automatizarea clădirilor

august 10, 2023


2 / 2

Explorând Gama SpaceLogic KNX de la Schneider: Inovații în Automatizarea Clădirilor

Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, noile soluții pentru automatizarea clădirilor devin tot mai sofisticate și mai eficiente. O astfel de inovație provine de la Schneider, care a lansat gama sa de echipamente SpaceLogic KNX. În acest articol, vom explora noutățile aduse de această gamă și cum acestea pot transforma modul în care gestionăm sistemele de automatizare în clădiri.

Sursele SpaceLogic KNX

Un element fundamental în automatizarea clădirilor este alimentarea adecvată a dispozitivelor. Sursele SpaceLogic KNX sunt proiectate pentru a furniza energie unei linii de comunicații KNX, având o tensiune de ieșire de 30VDC și o alimentare suplimentară de 30VDC pentru dispozitive externe. Aceste surse sunt disponibile în trei configurații, cu curent maxim de ieșire de 320mA, 640mA și recent 1280mA. Sursa de 1280mA reprezintă o noutate semnificativă, permitând conectarea a până la 256 de dispozitive pe o singură linie KNX.

Un alt aspect revoluționar este posibilitatea de a conecta două surse în paralel pe aceeași linie KNX, eliminând limitarea de 200m dintre surse. Această opțiune este valabilă pentru sursele de 320mA și 640mA, în timp ce cele de 1280mA nu sunt recomandate pentru această configurație.

SpaceLogic KNX Actuator Master + Extensie

Noua generație de actuatoare KNX, numită SpaceLogic Actuator Master, este capabilă să gestioneze până la 8 circuite normale ON/OFF, precum iluminatul, sau 4 circuite pentru jaluzele. Un aspect deosebit la acest actuator este capacitatea de a adăuga extensii. Astfel, dacă este necesar controlul mai multor canale, pot fi adăugate 2 extensii, fiecare cu 8 canale, conectate prin cabluri speciale. Acest design ingenios elimină necesitatea de a configura trei dispozitive KNX separate, simplificând sistemul.

SpaceLogic KNX Actuator Dimare Master + Extensie 2 canale

În ceea ce privește controlul iluminatului, Schneider a introdus SpaceLogic KNX Universal Dimming Master. Acesta poate controla două circuite de iluminat, fiecare cu o putere de 350W. Dispozitivul este ideal pentru reglarea intensității luminii pentru lămpi incandescente, halogene și LED-uri dimabile. Adăugarea a două extensii de dimare cu câte 2 canale fiecare sporește flexibilitatea sistemului, permițând o varietate de configurații.

SpaceLogic KNX DALI Gateway Pro 2.0

În cadrul noilor lansări SpaceLogic, Schneider a dezvoltat și KNX DALI Gateway PRO 2.0, care servește drept punte între protocolul KNX și cel DALI. Acest dispozitiv permite controlul a până la 64 de balasturi electronice, inclusiv circuitele LED RGB și reglarea temperaturii luminii. Configurarea se realizează chiar și prin Web-server, asigurând o adaptabilitate ușoară la nevoile specifice.

Senzor de Prezență KNX

Un alt punct de atracție în gama SpaceLogic este senzorul de prezență KNX. Acest senzor compact se montează cu ușurință în tavanul încastrat, reprezentând o soluție discretă și eficientă pentru detectarea prezenței într-o încăpere.

Gama SpaceLogic KNX de la Schneider aduce o serie de inovații semnificative în domeniul automatizării clădirilor. De la sursele eficiente de energie, la actuatorii cu posibilitate de extensii și dispozitivele de control avansate, aceste soluții transformă modul în care gestionăm sistemele de automatizare. Cu caracteristici precum posibilitatea de control DALI, interfețe USB și conexiuni IP, Schneider a demonstrat angajamentul față de crearea de soluții integrate și avansate pentru automatizarea clădirilor. Cu aceste inovații, viitorul automatizării clădirilor devine mai promițător și mai eficient ca niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu