0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Exclusivitatea are un nume: Touch Pure

iulie 21, 2023

Elementele esențiale
în fiecare cameră

Comutator Loxone Standard

O singură atingere

Doar o atingere pe zona centrală mare va schimba starea de iluminare. O atingere în colțul din stânga sus sau jos va ridica sau, respectiv, jaluzelele vor coborî. Același lucru este valabil și pentru controlul muzicii în colțurile din dreapta pentru a regla volumul.

Apasare dubla

Când părăsiți o cameră, o atingere dublă în centru este tot ce aveți nevoie pentru a stinge luminile și dispozitivele conectate din cameră. Dacă atingeți de două ori colțul din dreapta sus pentru muzică, aceasta va schimba sursa muzicii. Pentru a opri muzica din nou, puteți atinge de două ori colțul din dreapta jos.

Atingeți de trei ori

O atingere de trei ori activează modul „All Out”. Aceasta înseamnă că întreaga clădire va intra într-un mod de repaus prin stingerea tuturor luminilor, deconectarea dispozitivelor de așteptare și armând alarma antiefracție. Dacă acest lucru se face pe un comutator de lângă pat, acesta activează modul „Noapte”.

  1. Controlul Iluminatului: Cu ajutorul panoului tactil, puteți aprinde, stinge și regla intensitatea luminii în fiecare încăpere, creând atmosfera potrivită în orice moment al zilei.
  2. Gestionarea Jaluzelelor: Panoul tactil facilitează deschiderea și închiderea jaluzelelor sau a rulourilor, permițând controlul luminii naturale și protecția împotriva razelor solare.
  3. Reglarea Temperaturii: Utilizatorii pot ajusta temperatura ambientală pentru a asigura un climat confortabil și eficiență energetică.
  4. Scenarii Personalizate: Cu ajutorul funcției de scenarii, puteți programa comenzi complexe care să ajusteze simultan mai multe dispozitive în funcție de preferințele și nevoile dvs.

Senzor a temperaturii și umidității

Touch Pure Air și Tree beneficiază în continuare de un senzor de temperatură și umiditate încorporat. Aceasta înseamnă că Loxone va putea gestiona intuitiv climatul camerei citind aceste niveluri prin Touch Pure în fiecare cameră – fără a fi nevoie de un termostat separat. În plus, senzorul de temperatură poate detecta și o creștere rapidă și considerabilă a temperaturii, alertând clienții dumneavoastră cu privire la un potențial incendiu. Acest nivel de funcționalitate face cu siguranță Touch Pure un echipament polivalent impresionant.

Instalare simplă

Datorită tehnologiei Loxone Air și Tree, Loxone Touch Pure poate fi instalat și pus în funcțiune în timp record pentru aplicații cu fir și fără fir – făcându-l excelent atât pentru modernizări, cât și pentru noile construcții. În plus, Touch Pure poate fi instalat fără un backbox, ceea ce îl face mai potrivit pentru diferite instalații.

Montage Touch Pure von Loxone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu