0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Descoperă tehnologia wireless LOXONE: Extinderea inteligentă a sistemului tău Smart Home

august 3, 2023

În era tehnologiei moderne, casele noastre devin din ce în ce mai inteligente și mai conectate. Un pionier în domeniul automatizării locuințelor, Loxone, a dezvoltat o tehnologie revoluționară - Loxone AIR, o soluție wireless care deschide uși noi către automatizarea completă a locuințelor. Să descoperim împreună cum această tehnologie inovatoare poate transforma spațiile noastre în medii inteligente și eficiente.

Extinderea Facilităților Cu Loxone AIR

Imaginează-ți că poți controla fiecare aspect al casei tale cu o simplă atingere sau chiar cu ajutorul vocii. Loxone AIR face acest lucru posibil, oferind o gamă variată de produse wireless care simplifică procesul de automatizare, fie că vorbim de locuințe noi sau de proiecte de modernizare. Indiferent de situație, Loxone are soluția.

În situația în care ne confruntăm cu o locuință deja finisată, Miniserverul Loxone GO intră în scenă. Această soluție retrofit are puterea echivalentă cu varianta cablată, însă fără necesitatea unor cabluri complexe și tablouri electrice extinse. Cu ajutorul tehnologiei Loxone Air, până la 128 de dispozitive wireless pot fi integrate în sistem, deschizând drumul către o automatizare completă și flexibilă.

Miniserverul GO vine cu o serie de facilități esențiale:

  • Conector de Alimentare - funcționează la o tensiune de 5V curent continuu prin intermediul unui cablu USB.
  • Port Ethernet - pentru conectarea la rețea.
  • Card de Memorie - stocând software-ul de programare.
  • Interfața Loxone Link - permite adăugarea a 30 de extensii cablate sau diverse interfețe de comunicare cu protocoale precum KNX, MODBUS, DALI.

Beneficiile Tehnologiei Loxone AIR

Această tehnologie aduce o serie de avantaje semnificative, evidențiind angajamentul Loxone pentru eficiență și inovație:

  1. Eficiența Energetică - Dispozitivele Loxone AIR sunt optimizate pentru a consuma puțină energie, prelungind durata de viață a bateriilor. Sistemul monitorizează în permanență nivelul bateriilor și oferă notificări în timp util pentru înlocuirea acestora.
  2. Comunicație Avansată - Bază pe tehnologia mesh, comunicarea dintre dispozitivele wireless este fluidă. Fiecare dispozitiv poate acționa ca un releu, extinzând semnalul în întreaga locuință.
  3. Securitatea Datelor - Comunicația radio dintre dispozitive este criptată, asigurând confidențialitatea și protejarea datelor personale.
  4. Extensibilitate Simplă - Funcționalitățile sistemului pot fi extinse prin adăugarea de noi dispozitive și funcții, oferind o adaptabilitate fără efort.
  5. Compatibilitate Universală - Indiferent de alegerea între varianta cablată sau Miniserverul GO, sistemul Loxone poate comunica cu o varietate de dispozitive, de la televizoare la camere IP.

Extinderea Facilităților Cu Loxone AIR

Să ne gândim acum la o altă situație: deja avem un sistem Loxone implementat și funcțional, dar dorim să adăugăm noi funcționalități. În acest caz, soluțiile Loxone nu lasă loc de compromis. Extensia AIR BASE se leagă ușor de interfața Link și se integrează în tabloul de automatizare. O alternativă inovatoare, "Tree to Air", recent lansată, se conectează la comunicarea TREE și poate fi instalată în locuri strategice pentru a extinde semnalul radio.

Cu tehnologia wireless Loxone AIR, automatizarea locuințelor a devenit mai ușoară și mai accesibilă ca niciodată. Indiferent de stadiul proiectului sau de cerințele specifice, Loxone oferă soluții adaptabile și performante. De la controlul eficient al iluminatului până la monitorizarea consumului de energie, tehnologia Loxone AIR redefinește modul în care trăim în spațiile noastre.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre sistemele de automatizare smart home, așteptăm cu nerăbdare întrebările și comentariile dvs. Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube pentru a fi mereu la curent cu noutățile și sfaturile noastre. Transformați-vă locuința într-un mediu conectat și inteligent cu ajutorul tehnologiei Loxone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu