0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Basalte KNX: Eleganță, inteligență și control rafinat

august 6, 2023

În lumea dispozitivelor de control inteligent, Basalte din Belgia se distinge prin atenția sa deosebită pentru lux și design. Compania este renumită pentru producția de aparataj electric și dispozitive KNX cu finisaje speciale și înaltă calitate, reușind să obțină numeroase premii de design.

DESEO: Termostatul Multifuncțional de Eleganță și Control

Termostatul DESEO reprezintă o combinație perfectă între estetică și funcționalitate inteligentă. Cu o interfață simplă și intuitivă, DESEO oferă posibilitatea de a controla aspecte esențiale ale unui spațiu, precum temperatura, iluminatul, scenariile și chiar sistemul de sonorizare multiroom.

Interfața termostatului DESEO se împarte în meniuri principale și secundare. Aici puteți programa până la 8 meniuri principale, două pentru scenarii, două pentru iluminat, două pentru jaluzele, plus câte unul pentru controlul temperaturii și al sistemului de muzică. Din meniul principal, puteți accesa meniurile secundare care conțin funcțiile programate:

  • Fiecare meniu pentru scenarii permite programarea a 6 scenarii, oferind un total de 12 opțiuni
  • Fiecare meniu pentru iluminat permite programarea a 6 circuite, permițând astfel controlul a 12 circuite de iluminat care pot fi setate atât pe modul on/off, cât și pe cel dimabil
  • Fiecare meniu pentru jaluzele permite programarea a 6 jaluzele, asigurând un control flexibil asupra a 12 zone de umbrire

De asemenea, termostatul DESEO dispune și de un meniu pentru controlul temperaturii. Aici puteți vizualiza modurile de funcționare, cum ar fi confortul, modul eco, modul de noapte și protecția împotriva înghețului. Aveți acces la afișarea temperaturii curente, setarea punctului de setare a temperaturii și ajustarea treptelor de viteză ale ventilatorului în cazul în care dispuneți de un ventiloconvector.

SENTIDO: Tactilitate și Versatilitate

Tasterul SENTIDO este expresia suprema a controlului tactil. Divizat în două sau patru suprafețe sensibile, fiecare poate fi programată să controleze iluminatul, jaluzelele sau să activeze scenarii. Cu un design subtil, fiecare buton poate efectua până la 4 funcții suplimentare prin apăsare prelungită. Acesta poate crea o atmosferă perfectă, permițându-vă să aprindeți scurt luminile sau să le stingeți lung, sau chiar să activați scenarii complexe.

Feedback-ul RGB oferă o experiență vizuală plăcută pentru fiecare comandă. De asemenea, SENTIDO este echipat cu un senzor de temperatură, asigurând un control precis al temperaturii în spațiul în care este amplasat.

Basalte aduce în lumea dispozitivelor de control inteligent un amestec excepțional de eleganță și performanță. Termostatul multifuncțional DESEO și tasterul tactil SENTIDO sunt paradigme ale design-ului rafinat și al controlului inteligent. Basalte demonstrează cum funcționalitatea inteligentă poate să îmbine perfecțiunea estetică pentru a crea experiențe de utilizare impresionante. Fiecare atingere devine un moment de rafinament și control, într-o simfonie perfectă între tehnologie și design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu