0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Log in

Automatizare Inteligentă cu termostat și touch KNX de la Schneider Electric

iulie 25, 2023

În lumea tehnologiei de automatizare, KNX (Konnectivity Network X) este un standard global recunoscut pentru a transforma casele și clădirile în spații inteligente, eficiente și confortabile. În cadrul acestui standard, Schneider Electric, o companie renumită pentru echipamentele și soluțiile sale electrice de înaltă calitate, aduce la viață două dispozitive remarcabile: termostatul și touch-ul KNX. Aceste produse inteligente oferă control și funcționalități avansate pentru sistemul tău de automatizare, contribuind la crearea unei experiențe de viață superioare.

Termostat KNX:

Termostatul KNX oferit de Schneider Electric este un dispozitiv multifuncțional cu un ecran tactil care permite programarea a maxim 9 pagini de funcții, oferind o experiență personalizată pentru fiecare utilizator. Una dintre aceste pagini este dedicată funcției de termostat, care afișează temperatura și setpoint-ul de temperatură pentru o control precis al mediului înconjurător. Comparativ cu alte termostate, acest model nu are citire de umiditate, însă oferă moduri de funcționare variate, precum confort, eco, night și frost protection, fiecare cu propriile setpoint-uri de temperatură pentru încălzire și răcire.

Un avantaj esențial al termostatului KNX este capacitatea sa de a controla automat atât echipamentele de încălzire, cât și cele de răcire, utilizând un controller bistabil sau de tip PI (proportional integrator). Această caracteristică face termostatul extrem de versatil și adaptabil la diverse nevoi de climatizare, inclusiv controlul ventilatoarelor pentru ventiloconvectori cu mai multe trepte de viteză.

Touch KNX:

Touch-ul KNX oferit de Schneider Electric impresionează prin ecranul său tactil generos și opțiunile de personalizare extinse. Cu posibilitatea de a programa 9 pagini de funcții, touch-ul poate controla diverse aspecte ale automatizării, inclusiv iluminatul, jaluzelele, scenarii personalizate și multe altele. De asemenea, touch-ul poate fi configurat pentru a afișa mesaje importante în caz de evenimente, precum inundații sau efracții, contribuind la securitatea locuinței.

Un aspect interesant al touch-ului KNX este funcția de screensaver, care poate stinge ecranul automat după un anumit timp de inactivitate sau poate afișa un logo personalizat pentru a oferi un aspect estetic elegant.

Produsele KNX de la Schneider Electric, termostatul și touch-ul, reprezintă o soluție de automatizare inteligentă și eficientă pentru locuințe și clădiri comerciale. Cu funcții avansate, personalizare extinsă și fiabilitate remarcabilă, aceste dispozitive aduc confort și control în viața de zi cu zi a utilizatorilor lor. Dacă doriți să aduceți un plus de inteligență și eficiență locuinței sau afacerii dumneavoastră, produsele KNX de la Schneider Electric merită cu siguranță atenția dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa

Strada Lalelelor 16B, Alba Iulia, 510217, Romania
Copyright © 2024 Smart Home Systems. Toate drepturile rezervate.
envelopeusercartphone-handsetcrossmenu